avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Demolare cladire CAP-ului aflata pe teren proprietete
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Demolare cladire CAP-ului aflata pe teren proprietete

Detin un teren mostenire de la bunicul meu pe care se aflau doua cladiri ale fostului CAP ,acoperisurile din fier iar stalpi din beton.In urma cu o luna vecina mea de langa teren a sustras doar acoperisurile din fier lasand in urma stalpi .Cladirile nefiind in posesia nici a mea nici a ei. Acest lucru l-a facut fara stirea,acordul si in lipsa mea, a incalcat propietea cu macara si toate cele necesare demolarii.Politia a zis ca nu au ce sa-i faca, ca de ce nu am demolat eu acele cladiri ca nu sunt nici ale mele nici ale ei, deci oricine putea sa le ia .Dar cum ramane cu incalcarea proprietatii? Va rog frumos astept raspunsuri de la dumneavoastra daca as avea castig de cauza in cazul unui proces sau mai bine zis care sunt drepturile mele.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: simonas82 , utilizator 21:15, 8 Noiembrie 2010
Multumesc! Clar este furt dar eu nu stiu daca as avea castig de cauza intr-un asemenea caz mai exact care ar fi paguba adusa mie? eventual faptul ca au lasat doar stalpi pe teren iar eu sa-i demolez m-ar costa foarte mult, eu sunt prea mica pentru niste hoti atat de mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe primarie - pfa membru intr-o cooperativa agricola gruianu_andreea gruianu_andreea Buna ziua, sunt PFA si membru al unei cooperative agricole. In cursul anului trecut am facturat aprox 80% din produsele vandute prin intermediul cooperativei ... (vezi toată discuția)
Scutiri impozite locale pentru membrii cooperativelor agricole gruianu_andreea gruianu_andreea Buna ziua, sunt PFA si membru al unei cooperative agricole. In cursul anului trecut am facturat aprox 80% din produsele vandute prin intermediul cooperativei ... (vezi toată discuția)
Cooperativa agricola de productie cmgcc cmgcc INFIINTAREA COOPEARTIVELOR AGRICOLE CE INSEAMNA COOPERATIVA AGRICOLA? (Articolul 8 din lege) Cooperativele agricole au la baza urmatoarele principii ... (vezi toată discuția)