Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Daniel Coman 
	    	Avocat

Daniel Coman 
	    	Avocat	    

Krissia . 
	    	Alte profesii

Krissia . 
	    	Alte profesii	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 sorinmbo	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
	                    sorinmbo	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)

anastasya k	                   

Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)
	                    anastasya k	                   

Buna ziua ,poate cineva sa-mi dea vreo informatie care sa ,ma poata ajuta in situatia mea ,care e urmatoarea:sunt csatorita de 2 ani si avem in comun un copil ... (vezi toată discuția)

elena3	                   

va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)
	                    elena3	                   

va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)