avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro

Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de articolele pe care le citesc utilizatorii.

In medie, pe saptamana, articolele sunt afisate de aproximativ 250 - 300 de mii de ori, ceea ce inseamna ca fiecare consultant din top 10 are parte de un numar de aproximativ 25 sau 30 de mii de afisari ale profilului sau catre aceasta audienta.

Si mai pregatim cateva surprize de saptamana viitoare.

Incepand din februarie, media de mesaje a crescut la aproape 200 in fiecare zi, fapt care inseamna ca, lunar, producem impreuna peste 5.000 de mesaje in aproximativ 600 de conversatii noi deschise pe website.

O sa anuntam, la timpul lor, imbunatatirile pe care le va cunoaste forum-ul.

O seara placuta.

Admin
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:37, 5 Februarie 2009
N-am inteles rating-ul respectiv in functie de ce se calculeaza... si in plus promovarea avocatilor pe internet trebuie aprobata de baroul din care fac parte respectivii...
1. In legatura cu aclcularea rating-ului postez mai jos mesajul din data Miercuri, 27 Februarie 2008, 10:50 al admin

Mai multe detalii despre indicele Avocatnet.ro puteti citi la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art... /

Iata partea cea mai interesanta din explicatia respectiva:

Cum se calculeaza Rating-ul Avocatnet.ro?

Algoritm-ul de calcul are la baza informatii privind recomandarile primite de un consultant, activitatea acestuia in Forum, numarul de cereri de consultanta pe care le-a atras prin prezentarea profilului sau si a cunostintelor exemplificate in discutiile cu ceilalti membri ai comunitatii, gradul de completare al profilului de consultant, precum si frecventa accesarii Avocatnet.ro.

Din ratiuni care tin de nevoia de a crea un clasament care sa nu poata fi manipulat, nu va putem spune in ce procent conteaza fiecare dintre variabilele de mai sus. Singurul lucru pe care vi-l putem spune este acela ca fiecare variabila este importanta, iar ponderea ei in nota finala creste odata cu gradul de implicare a consultantului in comunitatea Avocatnet.ro.

Daca aveti un profil completat pana la cel mai mic detaliu, daca scrieti constant in Forum-ul Avocatnet.ro si daca atrageti cereri de consultanta ca urmare a activitatii dumneavoastra, atunci rating-ul dumneavoastra va fi, cu siguranta, unul extrem de mare.

2. Nu se promoveaza avocati , in mesaj scrie doar Incepand de astazi, primii 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro sunt promovati in toate paginile websiteului, alaturi de articolele pe care le citesc utilizatorii....


Cata vreme multe barouri nu sunt in stare sa puna la dispozitie nici macar o toaleta mai acatarii pentru membrii lor (si daca nimeresti pe la un anume barou trebuie sa ai grija cum intri la toaleta sa nu deranjezi vreo secretara ofuscata ca i-ai folosit-o pe nedrept), cred ca aici e necesara o revizuire de atitudine cu privire la "promovarea" pe internet.

Traim o epoca in care a avea un sit de internet e egal cu a avea o toaleta in fundul biroului - necesara dar nu suficienta pentru a crea un avantaj competitiv - si cu toate astea cei din epoca i.C (inainte de Computer) croiesc statute uzate moral spre a fi aplicabile celor din epoca d.C (dupa Computer).

Permiteti-mi sa ii citez aici pe Jonas Ridderstrale si Kjell Nordstrom:
"Acum o suta de ani electricitatea era ultima strigare... dar cate organizatii din zilele noastre mai pun la baza avantajelor lor competitive accesul la doua gauri din perete"...
"Prea putini directori sustin ca cele 16 cabine de toaleta instalate anul trebut ii vor ajuta sa bata concurenta la fund in viitor, dar cand e vorba de investitii in internet, rationamentul pare sa se aplice ca regula. Nu ne-ntelegeti gresit. Stim ca aveti nevoie de toalete. Altfel intrati in cacao pana-n gat. Dar nu e suficient. Iata un adevar e-lementar"
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
romascanu, moderator
Catalogul Avocatnet.ro nu e decat un catalog in care se publica date despre consultanti. Nume, prenume, profesie, domenii de activitate. E ca si cum si-ar face un website.

Singurul lucru pe care il promovam este activitatea lor in Avocatnet.ro. :). Iar Baroul nu vad ce ar putea avea cu activitatea unui avocat intr-un forum.

Admin

othellox a scris:

N-am inteles rating-ul respectiv in functie de ce se calculeaza... si in plus promovarea avocatilor pe internet trebuie aprobata de baroul din care fac parte respectivii...
De acord cu dvs @adim, dar ma tem ca citind in paralel Legea si Statutul profesiei noastre nu poti sa nu te crucesti vazand ca acolo internetul pare a fi un ... procedeu incompatibil cu demnitatea profesiei.

Alte discuții în legătură

Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)