avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii sugestie" rating recomandari
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

sugestie" rating recomandari

Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde sunt afisate nr de recomandari. Avocatilor le-ar fi foarte utile, dar nu numai, ne ajuta pe toti sa ne intrecem in a ajuta si mai cu sarg ca un spirit de concurenta si competenta, nu ca nu ar fi fost pana acum:">Ce ziceti, este o idee buna sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 18:33, 29 Octombrie 2009
Cred ca este o idee buna !

Va intreb si eu o chestiune. Cu siguranta ati observat unii consultanti care n-au nicio treaba cu subiectul si spun de multe ori prostii. Credeti ca se poate face ceva in acest sens?
Dar cu privire la cei care au o specialitate ( de exemplu contabil sau HR) dar ei raspund la probleme de drept?

Avocat Boncu
nu cred ca se poate face, dar ma gandesc ca daca vor da sfaturi gresite, se vor exclude singuri, daca dl alin doreste introducerea butonului de recomandari:">
Dar si astazi este public nr. total al recomandarilor. El poate fi consultat aici (in cazul profilului dvs.)
www.avocatnet.ro/content/con...

Daca am pune langa rating si numarul recomandarilor, am avea o problema de raportare. Acum, ratingul este cel care face diferenta. Intr-o eventuala alaturare a recomandarilor de rating, acesta si-ar pierde din eficienta, iar diferenta ar face-o numarul de recomandari (criteriu luat in calcul si la stabilirea rating-ului).

Eu am mai deschis odata subiectul legat de sanctionarea raspunsurilor proaste. Si imediat dupa ce l-am deschis, am fost de acord ca e o problema mult mai complexa decat pare toata aceasta idee a diferentierii (automate sau nu) a raspunsurilor bune de cele proaste. In viitor, incercam sa introducem cat mai multe metode automate de rezolvare a problemelor legate de calitatea unor raspunsuri. Indiferent de ce am face, insa, o sa ramana intotdeauna raspunsuri bune si raspunsuri proaste. Tot ce putem face este sa scoatem cat mai mult in fata raspunsurile bune si sa sugeram oamenilor sa rasplateasca raspunsurile bune in detrimentul celorlalte.
Alin Popescu a scris:

Dar si astazi este public nr. total al recomandarilor. El poate fi consultat aici (in cazul profilului dvs.)
www.avocatnet.ro/content/con...


Este public, dar nu poate fi consultat acolo (sau e nevoie de ceva adunari).
Daca eu as dori sa aflu numarul total al recomandarilor pentru @annajanette ar trebui sa fac urmatoarea "inginerie":
Sa apreciez in functie de ratingul ei de astazi (9.00) cam pe care pagina din catalogul consultantilor s-ar gasi profilul ei (pag.5 sau 6) si gasind-o acolo pot intradevar sa vad numarul total al recomandarilor si al vizualizarilor de profil.
Destul de complicat.
In schimb, prin simpla vizualizarea a unui profil de utilizator pot sa vad in acelasi timp (in interiorul profilului) si nivelul de popularitate si numarul total de aplauze.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
romascanu, moderator
Si inca o nelamurire am va rog frumos sa ma ajutati: eu de 2 luni am rating 9 desi scriu mesaje zilnic si nu putine si primesc recomandari zilnic. Ciudat este ca nu se misca deloc acel rating nici 9.2 nici 8,9 parca e blocat, o fi ceva in neregula?:hm:

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Consultanti care se recomanda singuri klewos klewos Se pare că un consultant poate să-şi dea singur o recomandare. Am observat întâmplător asta privind paginile de profil ale câtorva consultanţi. Cred ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)