avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Top 10 consultanti popularizati in Avocatnet.ro

Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de articolele pe care le citesc utilizatorii.

In medie, pe saptamana, articolele sunt afisate de aproximativ 250 - 300 de mii de ori, ceea ce inseamna ca fiecare consultant din top 10 are parte de un numar de aproximativ 25 sau 30 de mii de afisari ale profilului sau catre aceasta audienta.

Si mai pregatim cateva surprize de saptamana viitoare.

Incepand din februarie, media de mesaje a crescut la aproape 200 in fiecare zi, fapt care inseamna ca, lunar, producem impreuna peste 5.000 de mesaje in aproximativ 600 de conversatii noi deschise pe website.

O sa anuntam, la timpul lor, imbunatatirile pe care le va cunoaste forum-ul.

O seara placuta.

Admin
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 09:37, 5 Februarie 2009
Buna ziua,

Site-ul raportat la problema pe care am avut-o, nu m-a ajutat intr-o asa mare masura, dintr-un motiv mai mult sau mai putin subiectiv, insa a contat ce e adevarat la o intelegere mult mai buna a problemei mele. Sunt sigur ca pe altii ii poate ajuta mult mai mult. Am "rasfoit" putin si am vazut ca exista multi consultanti buni care pun suflet, si am vazut multe probleme discutate cu profesionalism si la subiect, si asta ma bucura. Sunt sigur ca multi si-au gasit aici raspunsul la intrebari. Acum site-ul ma ajuta prin newsletter-ul pe care il primesc zilnic, deoarece sunt la curent cu noutatile legislative, si asta ma ajuta la.......cultura mea generala? :D Nu stiu daca ma ajuta la ceva, insa ma face sa ma simt mai bine cunoscand schimbarile care au loc. Sunt sigur ca sunt si altii care simt la fel. Mult succes incontinuare deoarece stiu ca nu este usor ceea ce faceti, si sa speram ca pe viitor vor fi mult mai putine cazuri, sau chiar deloc ca cele prezentate.

P.S. Ce masura ati luat sau o sa luati cu acest caz, deoarece pana acum nu vad nici una :)?

Alin Popescu a scris:


PS
Pana la urma, siteul nostru va ajuta sau va enerveaza? Ca n-am reusit sa inteleg din mesajul dvs. :) Scuze ca sunt abrupt in intrebari, dar am apreciat intotdeauna feedback-ul si acum chiar ma intereseaza daca ii gasiti o utilitate sau nu acestui website.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2009
rmorcoasa, utilizator
rmorcoasa a scris:

P.S. Ce masura ati luat sau o sa luati cu acest caz, deoarece pana acum nu vad nici una :)?


Analizam comportamentul respectiv din toamna. Si am gasit deja cateva solutii. Insa ele fac parte dintr-un complex de modificari pe care preferam sa le facem treptat, astfel incat sa luam in considerare toate eventualele consecinte negative pe care le-ar avea aceste schimbari.

Nu cred ca e nimeni interesat sa dam de pamant cu un singur individ care crede ca a descoperit America, in loc sa aplicam o rezolvare globala care sa ingreuneze (pentru ca de eliminat toate tentativele de frauda e imposibil) misiunea oricarui user care incearca sa fraudeze sistemul.

Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)