avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii infiintam titlul de Consultantul Lunii
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

infiintam titlul de Consultantul Lunii

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.

Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din martie 2008 va primi o diploma din partea Avocatnet.ro. De fapt, diploma e un tablou, gata inramat.

Ce parere aveti?
e o idee buna :)
Mi s-ar parea o super-idee daca ratingul nu ar tine cont de mesajele-fantoma. Chiar daca te-am intrebat de vreo cateva ori, tot nu am certitudinea asta :)

PS: Ce fel de tablou?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2008
ContSters20980, utilizator
Hai sa definim ce inseamna mesaje-fantoma. Rating-ul tine cont, adevarat, de numarul mesajelor postate in forum. Dar e foarte greu de decis care mesaje au valoare si care nu. Hai sa inventam impreuna un mijloc de a le evidentia pe cele care conteaza si implementam acea varianta. :)

Prin tablou voiam sa zic o diploma gata inramata, care poate fi asezata pe perete. :)

Cat despre design-ul diplomei, o sa postam aici toate variantele la care ne-am gandit, sa alegem impreuna.
Cam greu de decis care este valoarea unui mesaj .... #-o Si apoi trebuie sa stim la care mesaj ne raportam la cel initial sau la cel la care se raspunde . Nu de multe ori de la o simpla intrebare s-au ivit alte intrebari la care s-au raspuns.
Probabil se referea la mesajele offtopic ........ si cum le putem deosebi? ..... vor aparea discutii de genul, de ce nu mi-a fost luat in calcul mesajul meu care era la subiect :-/

Poate postarile din unele sectiuni nu ar trebui sa le luam in seama ........ cum ar fi cele din sectiunile : castigatori si premii ; Va rugam sa cititi regulamentul inainte de a scrie mesaje in Forum; Oportunitati de colaborare; Spune-ne cine esti; Discutii politice si poate mai sunt :)
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cam dificil de facut totusi o separare, elis. Unele mesaje din sectiunile care nu sunt pur juridice isi au farmecul lor. Imi amintesc, spre pilda, cum aparent am batut campii cu gratie in subiectul Despre parteneriate, dar numai aparent, in fapt e plin de pilde interesante pentru cine stie sa le citeasca, chiar daca eu insami am spus, mai in gluma, mai in serios, ca poate fi mutat de la societati comerciale la divagatii.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2008
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)