avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare Ordin -emis de prefectura pentru atribuire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare Ordin -emis de prefectura pentru atribuire in proprietate teren

Ce pot face, daca, ordinul s-a emis gresit, in sensul ca, s-a facut o eroare de amplasament (s-a gresit un vecin) . Mentionez ca proprietarul este decedat.S-a dezbatut succesiunea, si sunt trei mostenitori.Cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 09:47, 10 Noiembrie 2010
Faceti cerere catre prefect in sensul modificarii Ordinului respectiv, atasand acte doveditoare.
Deci, Ordinul se poate corecta, fara actiune in instanta? Se corecteaza de catre Prefectura?
Da, se corecteaza de catre emitent, cu conditia sa nu fi produs efecte juridice (sa nu se fi facut cadastru, intabulare, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata detinuta eronata in acte ginjuandreia ginjuandreia De la inceputul acestui an incerc sa donez fiicei mele apartamentul in care locuiesc. Acesta este compus din apartamentul propriu zis, plus cateva cladiri ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului silviusis silviusis Eposibil ca pe acelasi teren sa existe si un act de propietate si un ordin al prefectului pentru doua persoane diferite? Cine are competenta sa anuleze un ... (vezi toată discuția)
Teren mai mult la masuratoarea topometrica. simudal simudal Proprietatea cu suprafata de 660 mp, nu are act de proprietate. Am obtinut un Ordin al prefectului privind posesia acestuia (care tine loc de act de ... (vezi toată discuția)