avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil

am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar fara nici un act!avansul o sa intre in cont zilele acestea si nu stiu ce declaratie trebuie data la banca pentru a scoate avansul si ce acte trebuie sa fac cu cel care a trimis avansul pentru ca el nu poate ajunge momentan in Romania.Precizez ca el a spus ca in momentul sosirii lui in tara vom finaliza actele si restul de bani!Ce act trebuie sa fac acum la ridicarea avansului?

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Loredana Lamba Loredana Lamba am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar ... (vezi toată discuția)
Probleme prima casa sorelinna sorelinna Am si eu o problema in devenire, din pacate, cu programul prima casa oferit de BRD. Am fost la banca acum vreo doua luni , sa intreb daca ma calific cu ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Scr3wBall Scr3wBall Sunt in tratative de cumparare a unui imobil nou. Imobilul respectiv este ipotecat de catre dezvoltator, fapt pentru care i s-a dat un avans pentru a scoate ... (vezi toată discuția)