avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conflict cu o societate de recuperari creante - ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conflict cu o societate de recuperari creante - nedumerire

eos-ksi trimite instiintare,2august 2010 ,ca am de platit la orange o factura de 615ron ,factura veche din 2005 sau chiar 2004 ,nu tin minte data .au facut calculele si in total ar veni rest de plata 1566 ron plus cheltuieli de judecata daca nu ma prezit la firma unui avocat ,imi trimit si decretul ,si datele avocatului sa gasim o solutie pe cale amiabila.nu m-am prezentat ,alt plic ma instiinteaza ca pe data de 18 august 2010 vor veni cu executorul,nu stiu daca au fost .plicurile au fost primite la adresa parintilor ,unde stateam acu 5 ani.Cum se procedeaza intr-o astfel de situatie?In tot acest timp nu am mai primit nici un fel de instiintare,decat cand mi-au inchis abonamentul .va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:28, 9 Noiembrie 2010
Firma de telefonie a vandut creanta acestor recuperatori, care incearca sa va repuna in termenul de prescriptie.
Nu faceti nici o plata, nici partiala, nu recunoasteti datoria.
Aceasta s-a prescris.


Recuperatorii merg la intimidare, poate prostesc pe cineva.
Avand in vedere vechimea debitului,legal a intervenit termenul general de prescriptie,
@oanna nec

interventie moderator

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie deoarece, in acest forum, se discuta ideea si nu persoana juridica.
Va multumesc frumos pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment de plata daisys daisys Buna am primit si eu un plic..am o factura la ORANGE de nush cati ani..cam 4 cred si am primit zilele astea un avertisment ca daca platesc pana pe 6 aprilie o ... (vezi toată discuția)
Factura din 2006 neachitata la orange preluata de eos Mihai74 Mihai74 In anul 2006 am intrerupt un abonament la orange iar de atunci nu am mai fost contactat de cineva de la orange. In urma cu vreo 3 saptamani ma contactat cei de ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?problema eos ksi quiras quiras As dori sa cunosc si parerile Dvs. in urmatoarea situatie : In anul2008 am incheiat cu Orange un contract de telefonie -contract care l-a folosit un amic ... (vezi toată discuția)