avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Avertisment de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Avertisment de plata

Buna am primit si eu un plic..am o factura la ORANGE de nush cati ani..cam 4 cred si am primit zilele astea un avertisment ca daca platesc pana pe 6 aprilie o sa mi se taie din penalizari..si platesc doar valoarea debitului initial de 95 de lei..pt atata eu as plati si acuma dar scrie k beneficiar este SC EOS KSI ROMANIA SRL..daca platesc si imi scade din restante si ma trezesc ca tot mai primesc plicuri de la ei?ce sa fac?platesc sau mai bine nu recunosc nimic...si in plus stiam ca dupa 3 ani daca nu ai facut nici o tranzactie nici o plata la ei..nu se poate da in judecata...ce e de facut?astept rasp..
Cel mai recent răspuns: daisys , utilizator 17:06, 14 Martie 2009
asa este termenul de prescriptie este de 3 ani de zile. eu personal nu am vazut pe nimeni sa fie dat in judecata pentru sume mici. si totusi daca va da in judecata avand in vedere ca au trecut 4 ani cu ajutorul unui avocat castigati sigur.
SUCCES
AV ZAHARIA FLORIN
dar nu am interes sa ajung pana la proces..eu as plati cat am vorbit adik 95 de lei..dar sigur intra in contul orange?sau la recuperator(EOS KSI ROMANIA)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Atentionare de plata de la eos ksi gigionej gigionej Am primit o somatie de plata din partea societatii Eos KSI ROMANIA SRL in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu SC ORANGE SA avind un debit de 50 ... (vezi toată discuția)
Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)