avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FACTURA DIN 2006 NEACHITATA LA ORANGE PRELUATA DE EOS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FACTURA DIN 2006 NEACHITATA LA ORANGE PRELUATA DE EOS

In anul 2006 am intrerupt un abonament la orange iar de atunci nu am mai fost contactat de cineva de la orange. In urma cu vreo 3 saptamani ma contactat cei de la eos spunandumi ca am de platit 600 ron, dupa o discutie mai aprinsa cu ei le-am inchis telefonul,iar astazi mi-au trimis un plic prin care ma instiinteaza ca ma vor da in judecata si ma vor executa silit daca nu platesc in 5 zile. Ce pot face in cazul asta au vreo sansa? factura de la orange e datat noiembrie 2006 , multumesc
Cel mai recent răspuns: mirabela_viorela , utilizator 12:29, 9 Februarie 2010
In conditiile in care nu a existat o recunoastere anterioara a debitului de 600 Ron, acesta este prescris incepand cu noiembrie 2009. Nu au cum sa va execute.
Daca vor demara procedura judiciara de recuperare a debitului invocati prevederile art. 3 din Decretul nr. 167/1958 privind prescriptia extintiva care stabileste ca "Termenul prescriptiei este de 3 ani, iar in raporturile dintre organizatiile socialiste, de 18 luni".

Mult succes si nu va lasati intimidat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-debit restant Gabriel71 Gabriel71 In luna noiembrie 2010 primesc un telefon de la aceasta firma de recuperatori(care sint mai rai decit camatarii) prin care mi se aduce la cunostinta ca am o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate recuperare datorii Tempo Tempo Am primit de curand de la EOS KSI ROMANIA SRL o instiintare in legatura cu un debit pe care il am la Orange (la fostul Dialog de fapt) din anul 2001. Debitul ... (vezi toată discuția)
Conflict cu o societate de recuperari creante - nedumerire oanna nec oanna nec eos-ksi trimite instiintare,2august 2010 ,ca am de platit la orange o factura de 615ron ,factura veche din 2005 sau chiar 2004 ,nu tin minte data .au facut ... (vezi toată discuția)