avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract colaborare intre firme
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract colaborare intre firme

Buna ziua,

As avea si eu nevoie de putin ajutor din partea persoanelor cu experienta. Trebuie sa fac un contract intre fima noastra si o alta firma. Acea firma va vinde produsele la pretul de catalog, insa va primi 10% discount de la noi. Cred ca ideea ar fi ca pentru orice client noi trebuie sa le vindem marfa lor la un pret si ei o dau mai departe la pretul de catalog.
Acum nu prea stiu la ce tip de contract s-ar incadra... nu am gasit nimic pe net care sa ma ajute, iar patronii nu vor sa apeleze la un avocat.

Am mare nevoie de un exemplu de contract, o idee, nici nu stiu exact ce sa caut.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:41, 11 Noiembrie 2010
modelele de contracte gasite pe internet sunt cu titlu orientativ. ideal ar fi sa va angajati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract trebuie? atomic_girl atomic_girl Buna seara. Am si eu o mare nelamurire si as avea nevoie de putin ajutor. Trebuie sa fac un contract intre firma la care lucrez si o alta firma care va ... (vezi toată discuția)
Monografie vanzare tipizate publicitare carmenbn carmenbn SC \"A\" vinde tipizate (brosuri,foi volante) in care se promoveaza produse vandute de firma \"B\".Clientul cumpara acel tipizat, merge la firma \"B\" si ... (vezi toată discuția)
Se poate pe acelasi nir, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite? ririana ririana Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu ... (vezi toată discuția)