avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua
am fost casatorita si din aceasta casatorie a rezultat un copil conform hotarari judecatoresti am primit in in credintare coplillul , iar tatal urmand ai plati o pensie alimentara de 25% din venitul realizat . aceasta pensie o primesc odata la 3 luni in valoare de 100 ron .
in vara acestui an m-am recasatorit si mi-am schimbat numele , iar mandatul postal imi vine pe vechiul nume ianainte de a ma recasatori , dar postasul a spus ca nu o sa mi-o mai dea pentru ca nu corespunde numele de familie cum pot sa-l instiintez pe fostul sot de actualul nume si este corect sa primesc pensia alimentara o data la 3 luni ?
Cel mai recent răspuns: cuchio , utilizator 22:50, 8 August 2011
Pensia alimentara se trimite pe numele pe care instanta a dispus in hotararea pronuntata. Ramane obligatia dumneavoastra sa faceti dovada numelui cu actele de stare civila respectiv hotararea de divort si cerificatul actual de casatorie.
buna ziua
am aflat ca fostul meu sot lucreaza la o agentie de paza si vreau sa stiu si eu cum pot sa primesc pensia conform hotarari judecatoresti de 25% din venit aceasta fiind retinuta din salariu sau ?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Nu pot ridica pensia de întreținere pentru că nu am viză de flotant la adresa unde locuiesc. cum pot demonstra că am fost să ridic pensia dar nu mi s-a dat? sau ce pot face? Honey32 Honey32 Locuiesc in chirie fara viza flotant. Fostul sot trimite pensia alimentara la aceasta adresa. Eu nu pot ridica banii pentru ca nu corespunde adresa din mandat ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pt. copil rollea rollea prietena mea are probleme cu fostul ei sot ,aceste neplatindu-i pensia alimentara ce se cuvine copilului ! al poate decadea din drepturile parintesti ??? ... (vezi toată discuția)