avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imposibilitatea de folosinta a bunului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imposibilitatea de folosinta a bunului

Buna seara!
Vanzatorul imobilului refuza sa-mi predea bunul, am hotarare irevovabila investita cu formula executorie.
Eu am platit toate utilitatile, impozite si taxe locale, toate contractele de utilitati sunt pe numele meu, cu toate acestea nu ma pot folosi de bun.
Vanzatorul foloseste bunul fara nici un fel de titlu.
Cum recuperez daunele pentru nefolosinta bunului, chirie, utilitati,...
Calculele trebuiesc facute pe fiecare an in parte, apoi sumele anuale adunate, sau un fel de balanta contabila multianuala, la care se calculeaza si dobanzile.
Va multumesc!
Cu mult respect si consideratie!
Cel mai recent răspuns: Dg_Marian , utilizator 21:24, 10 Noiembrie 2010
ati apelat la un executor judecatoresc pt a pune in executare hotararea?
~ Conținut șters la cerere ~
mergeti la un executor pt punerea in executare a hotararii judecatoresti.
Buna ziua!
Acum o punem in executare, hotararea investita cu formula executorie a fost de nulitate, nu si pentru daune.
Cum procedez pentru recuperarea prejudiciului rezultat din inposibilitatea folosirii bunului, pentru ca au tergiversat predarea bunului intentandu-ne 12 procese.
Calculele trebuiesc facute pe fiecare an in parte, apoi sumele anuale adunate, sau un fel de balanta contabila multianuala, la care se calculeaza si dobanzile.
Va multumesc!
daca nu ati solicitat in celalalt dosar daune pt prejudiciul creat prin nefolosirea bunului nu veti mai putea cere decat pe ultimii trei ani pe cale separata si va sfatuiesc sa apelati la avocatul dvs pt a formula cererea ,nu o faceti singur sa nu incurcati borcanele

Alte discuții în legătură

Investire cu titlu executoriu Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am avut un proces de Nulitate, am castigat la fond, iar la Curtea de Apel a ramas Irevocabila, in anul 2002 As dori sa o investesc cu Titlu ... (vezi toată discuția)
Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am o hotarare a Tribunalului in care m-i sa gresit prenumele atat in expunere cit si in partea unde spune ,,in numele legii hotaraste\" Aceeasi ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie kytyna kytyna buna seara, se poate cere instantei investirea cu formula executorie a unui antecontract v.c.(-fara o notificare prealabila a promitent ... (vezi toată discuția)