avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate privata

contract de vanzare cumparare intre o societate comerciala (asociat unic tatal) vind catre fiu un imobil(anul 1996).mama decedata in 2007 ! fratele al doilea copil poate sa atace acest contract de vanzare cumparare pe durata vietii tatalui?sau dupa moartea lui?mentionez ca societatea comerciala a vandut primului fiu(asociat unic tatal)!!!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:47, 10 Noiembrie 2010
Cei de care ati vorbit sunt terti si ca atare nu pot ataca contractul decit daca invoca o nulitate absoluta a acestuia sau o fraudare a intereselor lor, situatie greu de dovedit mai ales dupa decesul vinzatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare-propietate privata ContSters180412 ContSters180412 speta-1996 o societate comerciala prin unicul ei reprezentant pe nume POPESCU MARIAN vinde catre POPESCU ALIN (fiul lui POPESCU MARIAN) un imobil! POPESCU ALIN ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare posibil atac in instanta blue_lion blue_lion la varsta de 16 ani o societate comerciala mi a vandut mie un imobil. singurul actionar era tatal meu.asta se intampla in 1996. la semnatura am fost asistat ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ContSters180412 ContSters180412 1996...societate comerciala (reprezentata de ION) vinde catre fiul sau ALIN un imobil.alin avea 16 ani! la semnatura este reprezentat de mama sa MARIA .in 2007 ... (vezi toată discuția)