buna ziua,
azi merg sa depun cererea de redescidere a act. de divort (suspendata pana in febr.)
problema este ca sunt amenintata tot timpul,iar duminica m-a lovit in prezenta baietelului nostru (6 ani).nu este prima data ,dar acum prezenta copilului m-a marcat ,atat pe mine,cat si pe copii. ce pot sa fac pentru protectia mea si a copiilor,astfel incat sa nu provoc un scandal si mai mare?
daca aveti unde va muta, poate ar fi bine s-o faceti, macar pt copii, sa nu fie nevoiti sa asiste la actele de violenta ale tatalui
ii puteti face plangere penala la politie pt loviri si alte violente. mergeti la iml pt obtinerea unui certificat medical, daca sunt urme cat de mici
nimeni nu ne apara pielea mai bine decat noi insine; e bine sa plecati de acolo si , daca intr-adevar sotul e asa cum il prezentati si dvs. sunteti decisa sa divortati, contactati avocatul care va asista in procesul de divort, pentru ca acesta sa va indrume, pas cu pas, ce aveti de facut.
multumesc!
nu prea am unde sa ma duc,dar daca as gasi si as pleca cu copii,indraznesc sa-mi fac probleme pt lucrurile din casa.nu ma intelegeti gresit...nu ma intereseaza mai mult lucrurile decat viata si copii mei,dar poate exista o solutie si in privinta asta; legal vorbind?
puteti sa faceti un inventar in prezenta unor martori, a bunurilor comune aflate in casa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Agresat in strada
bgabriel
Buna ziua!
In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu ... (vezi toată discuția)