avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

afacere

pentru inceput vreau sa specific faptul ca imi doresc sa deschid o afacere , daca se poate numi asa, vreau sa deschid un salon de cosmetica , manichiura , coafiura si as vrea sa stiu ce posibilitati as avea sa primesc fonduri in vederea deschiderii , ce pasi trebuie sa intreprind si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a le primi multumesc
Cel mai recent răspuns: DjMarinik , utilizator 13:30, 9 Decembrie 2010
depinde. daca sunteti constituit deja intr-o forma juridica sau nu , daca intentionati sa dezvoltati afacerea in mediu rural sau urban , sunt mai multe considerente.
am un srl momentan suspendat. asi incerca in mediul urban.
Buna Ziua, daca nu postez unde trebuie imi cer scuze dar acest subiect mi sa parut cel mai potrivit.Daca vreau sa incep o afacere cum pot obtine fonduri pentru asa ceva,ce criterii trebuie sa indeplinesc, mentionez ca vreau sa-mi fac o pescarie in mediu rural.Eu inca nu am deschis o firma sau ceva de genu si in momentul de fata am doar terenul necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare tanar interprinzator - instrumente de finantare balascatalina balascatalina Buna ziua, Ma numesc Balas Catalina, am 31 de ani si doresc sa incep o afacere pe cont propriu in mediul rural. Am luat in considerare toate tipurile de ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile 100 % pentru tineri andrei06maria andrei06maria Buna... As vrea sa stiu ,daca se poate , daca mai exista fonduri nerambursabile pentru tineri care doresc sa isi dezvolte si infiinteze o afacere . Iar ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dana1isa dana1isa buna ziua ...sunt cofetar de meserie si mi-asi dori sa-mi deschid propria mea cofetarie dar nu am posibilitati financiare si ma intrebam daca se poate sa fac ... (vezi toată discuția)