avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa mostenire

tatal meu locuieste in casa parintilor care nu mai sint in viata si plateste impozitul de mai mult 30 ani.casa nu este pe numele luiiar fratele meu a facut o hartie in care la facut pe tatal meu sa semneze cum ca casa io doneaza lui.tatal meu nu stia ce semneaza si acum sintem in tribunal.ce se poate fece.
Cel mai recent răspuns: ContSters176785 , utilizator 19:17, 11 Noiembrie 2010
si cine cere anularea acestu act, dvs si cealalta sora?
sau tatal dvs?
ar trebui sa incercati sa fiti putin mai exacta.
Intr-un final,nu putem vorbi de un act de donatie atata timp cat el nu a fost autentificat in fata unui notar,automat el devenind nul,chiar daca el a obtinut semnatura tatalui dumneavoastra.Nu pot intelege ce actiune aveti in instanta.
tatal meu are acest act.
eu si sora mea neam dus cu tata inpreuna la un avocat si am deschis proces inpotriva fratelui nostru.de 2ani de zile asteptam si nu se intimpla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare act de vanzare-cumparare kamacho kamacho Buna seara. Tatal meu i-a vandut sorei mele o bucata din curte, unde aceasta isi construieste o casa.Au facut act vanzare-cumparare,dar fara a trece in act o ... (vezi toată discuția)
Buna ContSters224492 ContSters224492 Mama mea ia facut act de donatie la sora mea pe garsoniera in care stau eu,fara ca noi sa stim .Garsoniera e pe ambi parinti .Inainte ambii parinti au zis ... (vezi toată discuția)
Succesiune irroha irroha Buna ziua .Am si eu 2 probleme. 1)Prin \'78 a murit tatal meu care avea un teren pe care a ridicat o constructie iar prima sotie a tatalui meu impreuna cu ... (vezi toată discuția)