avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta sot ca nu beneficiaza de indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta sot ca nu beneficiaza de indemnizatie

Buna ziua,

Cum ar trebui sa arate o adeverinta pentru sotul care nu beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului? Are cineva un model, va rog?
Cel mai recent răspuns: serena82 , utilizator 12:51, 11 Noiembrie 2010
se adereste prin prezenta ca dl ..... este salariat al ........... cu CIM pe durata determinata/nederminata in functia de .......mentionam ca dl .... nu beneficiaza de indemnizatie .

ptr dosarul de la primarie, de acordare a indemizatiei, trebuie sa depuneti o declaratie pe propria raspundere si nu o adeverinta
Multumesc pentru raspuns. Stiam ca ar trebui doar o declaratie, dar angajatul spune ca el si sotia au adrese in judete diferite si ca asa i s-a cerut : o adeverinta de la firma unde lucreaza ca nu are indemnizatie, in care sa apara si CNP-ul copilului si de asta ma gandeam ca poate exista vre-un formular tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar cic anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua , In cazul in care nasc pe data de 19.08.2014 si am intrat in concediu prenatal pe data de 03.06.2014 cate zile am la dispozitie legal sa depun ... (vezi toată discuția)
Acte mutare deducere personala de la un sot la altul vivi23ro vivi23ro ce acte trebuie depuse (cereri) la intreprinderea sotiei aflata in prenatal , pt a muta deducerea unui copil aflat pe deducerea sotiei pe ce a sotului, si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie de cresterea copilului Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu exact care sunt actele necesare pentru intocmirea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului si cine le elibereaza. Daca ma puteti ... (vezi toată discuția)