Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
ariam, ai fost in sala? eu acolo am dat examenele
ati observat ca, din cei care au dat in sala, adica 167 de candidati, au luat examenul doar 18????#-o Adica procent de promovabilitate 10% !!!
deci au picat 149 din cei care au dat examen la SALA, iar din cei care au dat examen in amfiteatru ( adica 933 candidati ) au picat ... 280. Procent de promovabilitate 70%.
mi se pare strigator la cer, sa nu ma credeti nebun, dar am stat si am facut calcule. s-a intamplat ceva ciudat privitor la ASA ZISUL EXAMEN DIN SALA.
spuneti, va rog, cei care ati dat examen in sala, care sunteti, si daca lasam lucrurile asa
Poate ca sunt singura persoana care sustine asa ceva, dar eu ma asteptam sa fiu undeva la limita, fie sa pic cu 6 si ceva, fie sa trec cu media 7....in schimb am luat note de 10,9, 8,50 si 7note la care nu ma asteptam, poate si pentru faptul ca nu am verificat nici un barem de corectare la iesirea din examen, si nici acasa nu m-am uitat in coduri sau in carte ca sa vad CE am scris exact si CAT si CUM....ok, puteti sa imi spuneti sa ma bucur, sunt o fericita-norocoasa, ce ma mai intereseaza?! Ideea este ca nu doar cei care au cazut (intr-o prima faza :)) sustin ca examenul a fost incorect, ci si cei care l-au luat si care nu ar avea nici un interes sa se anuleze, sa se recorecteze, sa se faca memorii etc.
dar nu mi se pare corect fata de cei care au invatat si nu au beneficiat de o corectare in adevaratul sens al cuvantului a muncii si a efortului depus. De asta ma implic in aceste discutii si sper ca cei care merita sa rezolve ceva prin aceste contstatii. in schimb, oricat de rautacioasa as parea, nu pot sa inghit povesti de genu "am scris tot ce era in barem, cum scrie in carte, si mi-au dat 4..." Acum sincer, doar o GRAVA eroare ar justifica asemenea discrepanta, nu cred ca ar putea fi vorba despre o rea-vointa a celui care corecteaza. Poate ar fi indicat sa incerci o evaluare cat se poate de obiectiva a ceea ce ai scris in lucrare, nu neaparat a cat ai invatat.