avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sanatatea, afectata de conditiile de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sanatatea, afectata de conditiile de munca

lucrez de mai multi ani la o firma ,iar in ultima perioada datorita stresului si conditiilor mai putin umane starea sanatatii mele este din ce in ce mai proasta , am incercat sa-i spun sefului toate astea dar nici nu vrea sa auda ,........., concediu medical sau sa ma dea in somaj ca sa-mi mai pot reface puterile.
cu toate astea simt ca fizic si psihic nu mai rezist , sunt practic epuizat si imi este frica sa nu se agraveze starea mea pe masura timpului(ameteli mari, tensiune oscilanta)
nu-mi pot permite sa-mi dau demisia pt. ca dupa atatia ani de munca pot pierde totul ,......., iar de gasit un nou job in ziua de azi este o mare problema !
ce solutii ar fi in aceasta situatie ?

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters153080 , utilizator 07:51, 15 Noiembrie 2010
1. Daca intr-adevar va simtiti rau si medicul constata existenta unei sanatati precare va poate acorda concediu medical.
2. Concediul medical nu se aproba de angajator asa ca nu trebuie sa va fie frica de el.
tudorvaleriu a scris:

1. Daca intr-adevar va simtiti rau si medicul constata existenta unei sanatati precare va poate acorda concediu medical.
2. Concediul medical nu se aproba de angajator asa ca nu trebuie sa va fie frica de el.


OK, am inteles ! nu-i vorba de frica, era vorba ca-i capos sefu' si nu-i place dialogul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedat dar viu MVlad MVlad Buna ziua. Sunt nou aici pe forum, asa ca nu stiu daca postez unde trebuie / cum trebuie sau daca s-a mai discutat o problema asemanatoare. Sa va povestesc ... (vezi toată discuția)
Control la domiciliu in concediu medical roberth roberth Buna seara, am niste probleme medicale reale, cum ar fi hipertensiune arteriala cu valori foarte mari si, mai recent, probabil si pe fondul unui stress foarte ... (vezi toată discuția)
Risc maternal olimpiatarnoky olimpiatarnoky Buna ziua, Lucrez in domeniul bancar, momentan sunt insarcinata in 19 sapt si de la sf lunii martie sunt in concediu de risc maternal ( pana atunci am ... (vezi toată discuția)