avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar disparut judecatoria Buftea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar disparut judecatoria Buftea

Buna seara,
Am facut plangere acum 5-6 luni impotriva pol ilfov ca mi-a suspendat permisul pe nedrept 2 luni. Am avut primul proces dar am pierdut. Acum 1 luna am depus recurs si vad ca pe siteul judecatoriei caut dosarul si nu il mai gaseste pana inainte de recurs il gaseam. Ce se intampla ? Ramane asa sau ...
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 06:17, 17 Noiembrie 2010
Cautati-l pe situl Tribunalului competent
Mergeti la arhiva Judecatoriei Buftea si vedeti care este situatia dosarului dvs si de ce nu a fost trimis instantei de recurs.
am cautat pe site dar dosaru nu mai apare. Eu chiar ma bucur daca se incheie dosaru si se face pierdut :) ... aveti idee daca nu apare pe site am sanse sa se fi pierdut ?
Singura solutie,este tot arhiva instantei.
Daca sunteti bucuros ca se pierde,de ce ati mai introdus contestatie ?
Doar pentru certificatul de grefa ?
Faptul ca nu apare pe site informatii despre dosar nu inseamna ca este pierdut. Daca ati facut recurs in mod normal informatii despre dosar ar trebui sa gasiti pe site la tribunalul competent. Dumneavoastra ar trebui sa studiati dosarul la arhiva instantei pt ca pe site sunt informatii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravetionala - respinsa ilarion184 ilarion184 Am depus planegere inpotriva Pol Ilfov si azi am primit acasa 11.10.2010 cum ca am pierdut si ca am drept la recurs in 15 zile . Se pune data de azi in 15 zile ... (vezi toată discuția)
Incepe activitatea la tribunalul ilfov Roland Mindrila Roland Mindrila Tribunalul Ilfov, cu sediul in orasul Buftea, judetul Ilfov si-a inceput activitatea pe 1 noiembrie 2011. Tribunalul cu adresa in Str. Stirbei Voda nr. 24, ... (vezi toată discuția)
Verificare existanta proces comeonyoureds comeonyoureds Buna ziua! Ma intereseaza unde anume si cum ar trebui procedat pentru a afla daca o terta parte (un avocat) care ar fi trebuit sa ma reprezinte a deschis un ... (vezi toată discuția)