avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

Buna ziua, as avea si eu o intrebare: sunt obligata sa platesc un credit luat de tatal meu, care a decedat, atata timp cat pe cont nu sunt alte persoane imputernicite?
Cel mai recent răspuns: kristaioana , utilizator 17:23, 14 Noiembrie 2010
Din cate am auzit si eu d-voastra ii mosteniti si bunurile si datoriile.Ar trebui sa renuntati la mostenire pt a scapa de datorii.
Problema este urmatoarea, tatal meu nu a detinut nimic, mai exact casa si ceva teren este pe numele bunicului meu (tata tatalui meu) supravietuitor.m Tatal meu a fost singur la parini si nu s-a pus niciodata problema mostenirii in acerst caz. Nu am pentru ce sa fac certificat de mostenitor.Nu exista masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la un bun renuntat,succesiune nicole852107 nicole852107 Buna seara,am mai pus o intrebare de genul acesta,dar raspunsurile au fost diferite,asa caci sunt in ceata :(.problema sta asa...sora mea a facut act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire enigela enigela Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Se dezbate abia acum mostenirea dupa strabunicul care a decedat acum 20 de ani. La masa succesorala au ... (vezi toată discuția)
Mostenire diddu diddu buna ziua! ce trebuie sa fac pentru a trece terenul si casa pe numele meu? acestea sunt in proprietatea bunicilor decedati,iar tatal meu a decedat de ... (vezi toată discuția)