ramiramida 
	    	Utilizator

ramiramida 
	    	Utilizator	    

ramiramida 
	    	Utilizator

ramiramida 
	    	Utilizator	    

ursuletroz 
	    	Utilizator

ursuletroz 
	    	Utilizator	    

osimona	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
	                    osimona	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)

florydulcik	                   

fiind angajata la 4 ore(partime).dupa ce perioada pot beneficia de concediu maternal?beneficiez de indemnizatia pt ingrijire copil?daca da,dupa ce perioada de ... (vezi toată discuția)
	                    florydulcik	                   

fiind angajata la 4 ore(partime).dupa ce perioada pot beneficia de concediu maternal?beneficiez de indemnizatia pt ingrijire copil?daca da,dupa ce perioada de ... (vezi toată discuția)

diana1976	                   

Va rog frumos sa-mi spuna cineva cat este plafonul la CO de maternitate (cele 126 zile!, nu concediu de crestere copil!).
Stiu ca e prevazut in OUG 158/2005 ... (vezi toată discuția)
	                    diana1976	                   

Va rog frumos sa-mi spuna cineva cat este plafonul la CO de maternitate (cele 126 zile!, nu concediu de crestere copil!).
Stiu ca e prevazut in OUG 158/2005 ... (vezi toată discuția)