avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plafon indemnizatie Concediu maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plafon indemnizatie Concediu maternitate

Exista o plafonare maxima in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:12, 15 Noiembrie 2010
Nu este niciun fel de confuzie din pct meu de ved. Tocmai, ca nu ma interesa cuantumul indemnizatiei CIC (care stiu ca a fost redus cu 15%, nu stiu daca si limita maxima de 4000 lei), ci plafonul maxim pt baza lunara de calcul a concediului de maternitate (cele 126 zile), care dupa cum am gasit prevazut in art. 23 alin (3) respectiv art. 10 din OUG 158/2005, nu poate depasi limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar.
ramiramida:
Aveti dreptate! =D>
Confuzia au facut-o colegii mei. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal osimona osimona Buna ziua, As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si de concediu pentru cresterea copilului? florydulcik florydulcik fiind angajata la 4 ore(partime).dupa ce perioada pot beneficia de concediu maternal?beneficiez de indemnizatia pt ingrijire copil?daca da,dupa ce perioada de ... (vezi toată discuția)
Plafon indemnizatie de concediu de maternitate diana1976 diana1976 Va rog frumos sa-mi spuna cineva cat este plafonul la CO de maternitate (cele 126 zile!, nu concediu de crestere copil!). Stiu ca e prevazut in OUG 158/2005 ... (vezi toată discuția)