avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incalcare clauze contract franciza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incalcare clauze contract franciza

Buna ziua,
In situatia in care in contractul de franciza se specifica clar ca am exclusivitate pe o anumita zona, pot cere daune morale detinatorului francizei care doreste sa deschida si el un birou, fara a ma notifica in prealabil si cu incalcarea termenilor contractului intre mine si el.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Statul, parcare abuziva pe proprietate comuna bloc adrian_fm67 adrian_fm67 Serviciul parcari ( Primaria ) a venit si a insemnat pe o portiune de teren, proprietate comuna a unui bloc de locuinte cateva locuri de parcare pe care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata salariala și daune morale Nicoleta jeny Nicoleta jeny Bună ziua. În august anul trecut am lucrat în cadrul unei firme franciza ca operator pariuri sportive fără contract de munca. Patronul a amant după o zi ... (vezi toată discuția)
Casco omniasig guvaci guvaci in anul 2007 am cumparat o dacia logan prin credit auto,si am semnat un contract casco cu firma omniasig pe un termen de 10 ani atat cat este si creditul auto. ... (vezi toată discuția)