avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... recuperare plata online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

recuperare plata online

Buna ziua!

Am facut plata online pt achizitionarea a 4 bilete la un concert, urmand ca acestea sa ne fie livrate in luna august a.c., catre o firma localizata in Oslo, Norvegia. Acestia au tot manat livrarea biletelor, pana in ultima zi, cand ne-au trimis un e-mail si ne-au si sunat sa ne anunte ca facem parte dintr-un lot de 400 de persoane catre care nu au posibilitatea sa mai livreze bilete la concertul cu pricina, si ca ne vom recupera suma platita pt acestea in urma completarii formularului de "claim" din cadrul site-ului. Am completat acest formular, si pana astazi, nu am primit niciun raspuns din parte lor, si fireste, nici banii.
Cum pot proceda pt recuperarea sumei?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adinatecu , utilizator 09:47, 16 Noiembrie 2010
Din cate inteleg nu este vorba de o frauda, ci de amanarea unei plati recunoscute.
Ca prim pas, va puteti interesa de existenta unei autoritati similare ANPC in Norvegia la care sa depuneti o sesizare. In caz contrar, suma nu stiu daca justifica eforturile de a face un proces, eventual sa va asociati toti 400 de pagubiti, deci trebuie sa mediatizati pe un Forum / comentarii daca au asa ceva pe site.
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2010
eumarian, utilizator
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea marfurilor alina.morutan alina.morutan La o soc com la care acelasi produs se vinde cu diferite ad com care este documentul justificativ care trebuie intocmit pentru a scadea mf de pe stoc la ... (vezi toată discuția)
Help urgent: achizitie intacomunitara "din greseala" de pe site romanesc Gabby26 Gabby26 Am urmatoarea situatie: La finalul lunii ianuarie am facut o achiztie de pe un site din Ro, (extensia .ro - limba romana, numar de contact romanesc, adresa de ... (vezi toată discuția)
Incetarea furnizarii utilitatilor este legala? cercetasul cercetasul Doresc in primul rand sa va felicit pentru sfaturile acordate pe acest site si sa va multumesc pentru munca depusa. Sunteti cu adevarat profesionisti. Va rog ... (vezi toată discuția)