avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract confidentialitate, rog raspuns.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract confidentialitate, rog raspuns.

Buna seara am si eu o intrebare pentru dvs. In ce conditii un contract de confidentialitate este valabil, daca eu ca si angajat am semnat in alb si firma arunca hartiile semnate sau nu le inregistreaza za ITM. Adica eu daca fur vreo informatie de la ei, si ei nu ma au la mana cu CIM-ul pot fi dat in judecata?
Cel mai recent răspuns: cucuriqu , utilizator 21:02, 16 Noiembrie 2010
clauza de confidentialitate nu a fost inserata in contractul individual de munca?
Ce ati semnat in alb? ... un act ce cuprinde o clauza de confidentialitate nu semneaza in alb.
Toate hartiile sunt semnate, fara data,stampila,semnatura directorulu.
Nu era trecuta in CIM ci separat, intrebarea mea este, daca ei nu imi inregistreasa CIM-ul la ITM am vreo obligatie fata de ei? multumesc
C.i.m.produce efecte juridice , chiar daca nu se inregistreaza la ITM.

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Salariu confidential andrap andrap Buna ziua, Am nevoie de un sfat! Angajatorul meu vrea sa semnam acte aditionale la CIM prin care introduca o clauza referitoare la confidentialitatea ... (vezi toată discuția)
Lucrez de doua luni la o firma si nu am contract copia dupa cim bogdanb84 bogdanb84 Buna ziua, In data de 07.02.2011 m-am angajat la o firma si am semnat cu acestia CIM pe perioada de 6 luni, pana la aceasta data nu am primit nici o copie ... (vezi toată discuția)