avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contracte comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contracte comerciale

Buna seara ,

Va rog sa-mi explicati care sunt diferentele majore dintre contractele de prestari servicii si cele de asociere . #-o
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: cristina30 , utilizator 22:43, 15 Noiembrie 2010
Contractul de prestari inseamna ca un executant (prestator) executa niste lucrari unui beneficiar, in urma carora executantul primeste plata lucrarilor.
Contract de asociere (asociatiune in participatiune) inseamna ca doua persoane juridice sau fizice se asociaza in vederea obtinerii unui profit, pe care-l vor imparti in functie de contributia fiecaruia la asociere.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face contract in participatiune ContSters205308 ContSters205308 o societate (srl) poate incheia un contract in participatiune pe o anumita prestare ( o gard de ridicat , o sala de decorat, ....) cu o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Asociere corina bucur corina bucur Buna ziua, Sunt asociat unic al unui SRL care a achizitionat un apartament din profit. Doresc sa ma asociez cu 2 persoane in vederea extinderii si ... (vezi toată discuția)
Contract parteneriat persoana fizica - firma sexy_kraggok sexy_kraggok Buna ziua Am o cunostiinta care are o firma de software, care recent s-a apucat de un proiect pentru care m-a rugat sa-l ajut cu niste bani in schimbul unui ... (vezi toată discuția)