Buna seara! Intr-un proces penal, ca parte vatamata , sunt si parte civila. Ce daune
(materiale si/sau morale, cuantumul lor) ar trebui sa cer pentru lipsa de la cursuri si laboratoare( la facultate) pentru 30 de zile de tratament medical, in parte facut acasa. Pe certif. ML am 18 zile. Va multumesc frumos!
Daca se ajunge la judecarea cauzei ,despagubirile civile,in cazul in care castigati procesul,va vor fi acordate in masura dovedirii lor cu probatorii(acte,martori,expertize,alte probe admise de lege) pe parcursul cercetarii judecatoresti
Daunele morale nu sunt cuantificabile deoarece suferinta nu poate fi evaluata.
In aceste situatii ,partea solicita si instanta apreciaza asupra cuantumului acestora.
Lovituri
alex_marlea
Buna ziua. Va rog sa ma scuzati daca cumva nu am postat in sectiunea potrivita.
Am primit in ultima vreme amenintari verbale de la fostul prieten al iubitei ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica
In data de 26 Ianuarie am fost agresat de doua persoane in fata unei discoteci. Pe scurt povestea, din punctul meu de vedere: eram afara asteptam taxiul sa ne ... (vezi toată discuția)
Agresiune
nicu6121
va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune?
In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)