avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare AF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare AF

Buna ziua,
doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte de munca intr-o firma imi pot deschide o AF ? Initial imi doresc aceasta firma pentru organizari evenimente insa doresc sa stiu daca sotul meu poate desfasura o alta activitate in cadrul AF diferita fata de mine (ex. Programator), adica ceilalti membrii ai AF-ului pot desfasura activitati diferite sau trebuie sa mergem toti pe un singur domeniu?
Este mai avantajos, angajat fiind cu carte de munca intr-o firma, sa-ti deschizi PFA, AF sau SRL?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dtflorentina , utilizator 11:38, 18 Noiembrie 2010
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Aici aveti detalii pentru infiintare persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala. Va recomand intreprindere individuala deoarece puteti sa angajati cu carte de munca si alte persoane.
Multumesc pentru mesaj.
As mai avea unele intrebari: daca imi fac intreprindere individuala ce taxe si impozite platesc fata de PFA si daca imi trebuie un contabil pentru ca, din cate stiu, pentru PFA nu-ti trebuie neaparat un contabil si pe mine m-ar interesa sa-mi deschid o afacere pentru care sa nu am cheltuieli foarte mari in primele luni, cel putin pana ma dezvolt cat de cat.

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, af sau srl? angiii angiii Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul in privinta infiintarii unei mici afaceri : cu tigari, bauturi, produse alimentare ambalate. Vreau ca dpv contabil ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre asociatie familiala , persoana fizica sau s.r.l. d807 d807 buna as dori mai multe explicatii despre ce ar fi mai bine sa fac , si care ar fi diferenta intre ele va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)