avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proiecte false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proiecte false

Am facut plangere la judecatorie impotriva ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata pentru o peroana care afacut fals si uz de fals coform art. 290 cod penal in proiecte de finantare europeana , procurorul dispunand numai de amenda administrativa 1000 lei ????? Se poate completa dosarul la judecator si cu acuzatii de infractiuni impotriva intereselor finaciare asupra comunitatilor europene, conf. legii 78/2000, OG 79/2003 ?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 09:16, 20 Noiembrie 2010
Cercetarea cu privire la infractiunile despre care vorbiti dumneavoastra in finalul mesajului, apartine Birourilor Teritoriale ale DNA. In conditiile in care sunt intrunite, din punctul dumneavoastra de vedere, elementele constitutive ale unei astfel de infractiuni, ar trebui sa inaintati o plangere catre aceste organe de urmarire penala. Parchetele noastre ofera uneori solutii surprinzatoare :), iar de cele mai multe ori instanta de judecata respinge plangerile impotriva ordonantelor. Nu este o regula, dar este de cele mai multe ori..... o practica.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii zahsor zahsor Cum trebuie procedat pentru a deschide actiune in pretentii peroana fizica ? Este nevoie de un formular special ? Este vorba despre o persoana care mi-a ... (vezi toată discuția)
Deschidere actiune pretentii zahsor zahsor Cum trebuie procedat pentru a deschide actiune in pretentii peroana fizica ? Este nevoie de un formular special ? Este vorba despre o persoana care mi-a ... (vezi toată discuția)
Fals conf. art.290 si lege 78/2000 impotriva intereselor finaciare ale comunitatilor europena zahsor zahsor Am facut plangere impotriva procurorului de netrimitere in judecata la Judecatorie deoarece acesta a dispus scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea unei ... (vezi toată discuția)