avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de management administrator SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de management administrator SRL

As vrea sa aflu obligatiile personale si ale societatii legate de asigurari,daca administratorul SRL-ului(care nu este salariat in alta parte)are incheiat ctr de management cu 2 societati comerciale din cadrul grupului de firme.
Imputernicitul a depus la Casa de Pensii o decl de asigurare la un venit minim ,in numele si pt p fizica ca administrator pe una din firme,pe baza ctr incheiat de management,insa pt a doua societate nu ne-au aprobat inreg.unui al doilea contract de asigurare pt manager.Este suficient unul ,au spus.
Insa in statul de plata pt fiecare din firme se calc.CAS si se scade din venitul brut,deci este ok asa sau nu?(calculam CAS doar la firma pt care are incheiata asigurare,si facem abstractie la CAS de celalalt venit,care intamplator este si mult mai mare(si nici nu se plateste nimic in cazul nr 2)?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu cim la un srl se doreste inchirierea lui la o alta firma mariamihaelailie mariamihaelailie Buna ziua, O societate comerciala, care are ca obiect principal de activitate 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, are 3 ... (vezi toată discuția)
Administrator firma - individ vs. companie c.i.mihai c.i.mihai Buna ziua ! Am o firma, SRL, constituita in Bucuresti, in 2009, pe numele meu. Situatia este urmatoarea: aceasta firma va deveni parte dintr-un grup de ... (vezi toată discuția)