Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Paraschiva Anghel 
	    	Avocat

Paraschiva Anghel 
	    	Avocat	    

George_Vlad 
	    	Utilizator

George_Vlad 
	    	Utilizator	    

Lorena Chirila 
	    	Avocat

Lorena Chirila 
	    	Avocat	    

George_Vlad 
	    	Utilizator

George_Vlad 
	    	Utilizator	    

mariuta1970	                   

buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor  care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele ... (vezi toată discuția)
	                    mariuta1970	                   

buna ziua daca am avut un apartament de 4 camere, a parintiilor  care am avut dreptul si noi si l am cedat in favoarea suroriii mele mai mari, la insistentele ... (vezi toată discuția)

sandry	                   

in urma cu peste 10 ani am cumparat pentru matusa mea( dupa mama) cu legea 112 locuinta in care era chiriasa.drept multumire matusa face un testament la notar ... (vezi toată discuția)
	                    sandry	                   

in urma cu peste 10 ani am cumparat pentru matusa mea( dupa mama) cu legea 112 locuinta in care era chiriasa.drept multumire matusa face un testament la notar ... (vezi toată discuția)

ion29	                   

cu se procedeaza pentru schimbarea unei locuinte de pe un nume pe alt nume,sau dc se face act de vanzare cumparare, ce acte trebuiesc intocmite, va rog este ... (vezi toată discuția)
	                    ion29	                   

cu se procedeaza pentru schimbarea unei locuinte de pe un nume pe alt nume,sau dc se face act de vanzare cumparare, ce acte trebuiesc intocmite, va rog este ... (vezi toată discuția)