avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA sau II pentru activitate \"inchiriere spatiu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA sau II pentru activitate "inchiriere spatiu comercial"pentru party-uri

Buna ziua
As dori sa inchiriez un spatiu comercial pentru zile de nastere,botezuri,party-uri etc.Precizez ca pun la dispozitie doar sala ,iar pentru mancare as avea contracte de colaborare cu cateva restaurante de la care sa primesc un procent din vanzarea meniurilor.
Ce ar fi mai bine ,din punct de vedere al taxelor, impozitelor si al tinerii evidentei fiscale?sa am PFA , II sau chiar AF?Am inteles ca pe II pot sa am si angajati.
Imi trebuie si casa de marcat sau pot face contract intre mine si persoana care inchiraiaza sala si atunci cum trebuie sa procedez?Sa ma declar platitoare de tva sau nu?Cum ies mai bine...?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:34, 18 Noiembrie 2010
Intreprindere individuala. Detalii infiintare aici:[ link extern ]
Cod caen pretabil: 5520
Parerea mea este ca la aceasta activitate ar fi sa nu fiti platitor tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Pensiune bionut1983 bionut1983 sunt posesorul unei case de vacanta la mare pe care o inchiriez si se tot zvoneste ca din vara asta circula fiscul deghizatii in turisti pentru a fi in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile julyana2010 julyana2010 Ca PFA cu cod CAEN 9512- repararea echipamentelor de comunicatii imi pot procura o imprimanta si materiale consumabile, pe langa echipamentul necesar? Pot fi ... (vezi toată discuția)