avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE POT SA FAC?-imbolnavire cu buna stiinta a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE POT SA FAC?-imbolnavire cu buna stiinta a partenerului

Mesaj:Buna ziua. Numele meu este Mihalcea Andy si am 39 de ani.In primul rand as vrea sa mentionez ca am o fetita de 7 ani ce in urma despartiri de fosta sotie am obtinut custodia copilului. Este viata mea copilul si mi-am dorit enorm sa-mi refac viata cu o alta femeie unde cuvintele dragoste respect intelegere comunicare incredere sa-si aiba locul zilnic in casa noastra. Asa am cunoscut-o pe Nicoleta din Pitesti. La inceput totul a decurs normal inceperi unei rel. Fetita atasanduse foarte mult de ea.Am cunoscut-o in luna februarie. Mi-a spus ca nu e divortata inca. dupa 3 luni am aflat ca inca locuieste cu sotul ei.Mi-a explicat ca inca locuiesc impreuna dar de un an jumate nu au nimic in comun si ca divortul se va pronunta cat de curand.Pe parcursul relatiei am descoperit ca avea in zona genitala niste negi ia explicandu-mi ca asa cum are pe corp asa are si acolo. Tinind cont ca lucreaza ca Asistent Comercial la unul din dileri Dacia din Pitesti am luat in considerare ca nu ma minte. In luna iunie am descoperit cu stupoare ca acei negi se tot inmultesc in acea zona si am inceput sa caut pe net despre asta. Am descoperit cu stupoare ca este defapt o boala numita HPV. Aceasta boala odata dobandita nu mai scapi de ea, la femei existand riscul de a face cancer uterin, iar barbati sunt purtatori si ei pot avea efecte secundare. Mentionez ca pt aceasta boala nu exista tratament definitiv. Nu se cunosc prea multe despre aceasta boala. Tot ce stiu este ca sunt 100 de tulpini.Am mers impreuna la doctor impreuna in luna iunie. doctorul dandui tratament aplicat cu condyline si spunandui dupa 3 luni sa revina la control cu testul HPV facut pt a vedea ce tulpina este. De atunci tot ce stiu este ca si eu sunt infectat. In luna august am fost impreuna in concediu. Aici am avut primele momente tensionate intre noi intreband-o de divort a sarit in sus si mi-a spus ca nu ma priveste divortul ei cat nici de boala. raspunsul a fost "" E ASTA E DACA NE DESPARTIM TU O SA IMBOLNAVESTI PE ALTA SI EU PE ALTUL"" Venind de acolo am incercat sa comunic cu ea dar ea si-a inchis tel afand ulterior ca a depus plingere penala pentru santaj dat find faptul ca vroiam sa merg la ea la serv pentru ca era singurul loc unde putem vb cu ea. Adresa din buletin ne fiind adevarata. Ulterior am fost chemat si eu la politie dar rel noastre se calmase. Ea a fost si si-a retras plingerea. La politie am aflat ca ea declarase ca ne cunostem din luna mai nu din martie. Adresa nu este adevarata parinti vanzand casa cu ani in urma ea nu si-a schimbat domiciliu si sta cu chirie cu sotul ei. Nici in ziua de azi nu vrea sa facem analiza in care pot afla si eu despre boala. As mentiona ca este o boala ce se poate lua si la epilat. Ea mergand des la salon la epilat. Cand i-am spus sa nu mai mearga a sarit in sus spunandu-mi ca nu e treaba mea. As vrea sa deschid proces impotriva ei pt daune morale si imbolnavire si sa fac plangere la Politia din Pitesti si al chema si pe sotul ei pentru declaratii daca are la cunostinta despre acesta boala. Ce ma sfatuiti? Va multumesc anticipat pt raspuns De mentinat faptul ca eu am hartiile care fac dovada ca am fost cu ea la medic pt control genicologic dar nu am dovada certa ca are HPV. Doctorul ia dat tratament pt HPV urmand ca dupa 3 luni sa revina la contrlol cu testul HPV ce ea nu vrea sa il faca.
Cel mai recent răspuns: Mirela Iorgu , Notar 16:07, 11 Octombrie 2011
trope_doi a scris:

Departe de mine sa contest inconstienta unei astfel de persoane dar... cosmeticiana chiar ar executa procedura de epilare inghinala - sa zic asa :D - daca ar vedea negii respectivi? Cosmeticienele au o pregatire... zic si eu... Daca femeia "acuzata" in acest topic isi epileaza numai picioarele si axilele nu exista un pericol de transmitere a HPV...

later edit: am citit ceva mai tarziu ultima interventie a utilizatorului care a initiat subiectul... Si nu inteleg: ce doreste? Sa o stie divortata pe femeia care l-a imbolnavit sau... ce?!

later later edit:
andymihalcea a scris:
am fost cu ea la medic pt control genicologic dar nu am dovada certa ca are HPV. Doctorul ia dat tratament pt HPV urmand ca dupa 3 luni sa revina la contrlol cu testul HPV ce ea nu vrea sa il faca.

Adica... e HPV sau nu?

trope_doi in momentul in care a mers la doctor a facut doar examen citologic facandu-se ca nu stie ce ia cerut doctorul. adica testul papa nicolau. la testul papa nicolau apare numai formele canceroase. hpv avind 100 de tulpini in care doar cateva sunt canceroase. restul fiind daoar forme care impreuna cu alte boli venerice se pot tranforma in cancer sau ne tratate la timp. iar ea trebuie sa faca testul hpv .
nu e vb ca vreau sa o stiu div ci faptul ca nu-si doreste sa div . ma duce cu gandul ca face parte din familia moderna in care in weekend pt ca doar atunci ne vedem fiecare din ei se plimba cu amanti. durerea mare este ca fetita mea de 7 ani ii spune mami si a pus foarte multe sentimente in ea fiind foarte atasata de Nicoleta. fetita mea isi doreste o mama pt ca mama ei naturala ne-a parasit pt o idila acum 3 ani si simte nevoia de mama pt ca maicasa nici macar tel nu-i da de cand am custodia fetei . faptul ca nici dupa 9 luni de zile nu vrea sa div spunand ca sa faca el pasul si inca locuind cu el seara inchizandu-si telefoanele.
Dumnevostra a-ti face lucrul asta? eu sunt un om sentimentalis in care seara i-mi doresc ca tot omul iubitor de familie sa-i spun noapte buna. dar..............tel e inchis. crezi ca e normal sa ai tel inchis cand iubesti un om care seara vrea sa-ti spuna noapte buna iubita mea. raspunsul ei a fost cand am intrebat de ce are tel inchis noaptea IN PREZENTA LUI NU POT SA VB LA TEL PT CA INCA SUNT SOTIA LUI SI PINA DIV NU AM CUM SA VB CU TINE SEARA LA TEL
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
ContSters177963, utilizator
deci credeti ca am vre-o sansa????????
Sanse exista, in opinia mea, cu conditia sa va puteti sustine plangerea cu probe temeinice.
legally a scris:

Sanse exista, in opinia mea, cu conditia sa va puteti sustine plangerea cu probe temeinice.

cam care ar fi probele de care i-mi spuneti? ca sa va pot spune ce am eu ca dovezi. 1 trimiterea de la medicul de familie catre consult de specialitate la bucuresti catre spitalul cantacuzino 2 testul papanicolau in care nu se specifica despre existenta hpv pt ca acest test se fac pt formele canceroase

in analiza scrie flora microbiana abundenta printe altele
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
ContSters177963, utilizator
Trebuie dovada faptului ca persoana este purtatoarea virusului .Si de asemenea si analize ale dvs.In lipsa dovedirii acestor aspecte , care fac obiectul plangerii, nu veti face nimic.Probele de care vorbiti nu sunt relevante prin ele insele , aveti nevoie sa scrie negru pe alb ca persoana este purtatoare a virusului...in fine, vedeti cum reusiti sa o convingeti sa-si faca nalizele.Altfel, nu rezolvati nimic.

Alte discuții în legătură

Hpv carciloame, gama virală de adn risc ridicat de cancer. aș dori ca persoana care m-a infectat să plătească pentru situația creată, și sa nu mai poată face alte victime DAdinuta DAdinuta Buna Ziua. De curând am fost infectata cu Virusul HPV risc ridicat tulpini de ADN genotipuri 31,66,68. De curând am întâlnit un bărbat cu care am discutat ... (vezi toată discuția)
Fosta logodnica ma infectat cu herpes genital pe urma ma parasit iuliandante iuliandante Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala ... (vezi toată discuția)
Lege hiv van_Blond van_Blond Buna ziua! As dori sa stiu daca conform legistlatiei Romaniei(codul Penal+codul Civil samd) sunt obligat sa divulg statutul meu hiv partenerilor cu care ... (vezi toată discuția)