avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... carpatica nu despagubeste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

carpatica nu despagubeste

Masina tatalui meu a fost lovita de un tir. Soferul tirului dormea la volan si mergea cu autovehiculul cu permisul suspendat din cauza unui alt accident...1.politia a facut constatare, lui dosar penal noua polita lui de asigurare. 2 la 11 ore dupa producerea accidentului in sediul carpatica din localitate am deschis un dosar...dupa 2 saptamani au spus ca fara poze nu se poate rez. nim.am mers in CT am facut poze la tir. 3 carpatica au venit acasa si au socotit pagubele...au facut si ei poze si au dat drumul la dosar. 4 scuza ca nu poate sa ne despagubeasca ca nu au declaratie de la soferul vinovat k ne.a lovit.si ca dak tata semneaza la notar o hartie care sp asa. NOI VA DESPAGUBIM DAR IN CAZUL IN CARE JUDECATORIA IL DECLARA NEVINOVAT nE DATI BANI INAPOI. 5 nu am semnat si asteptam de 3 luni jumate o minune....Am mers la sucursala lor din Sibiu si mi.au zis ca lipseste de la dosar declaratia soferului vinovat scrisa binenteles k verbal a dat.o. ..E posibil asa cv??? vreau ce este de drept al meu. Va rog ajutati.ma cu un sfat...orice.....multumesc...masina tatalui meu un autopavilion apicol cu remorca cu tot cu stupi....
Cel mai recent răspuns: lukasspeu , utilizator 21:10, 23 Noiembrie 2010
Pozele spuneti ca le-ati facut dupa 11 ore. Dece nu s-a solicitat atunci si declaratia soferului de tir? Este un mod tipic de a tergiversa dosarul si a avea motiv de refuz de plata. As mai vrea sa stiu daca politia a facut cercetarea evenimentului si daca da, atunci s-a emis un proces verbal?
Aveti de ales una dintre urmatoarele doua varianta:
1) sa semnati semnati declaratia
2) sa asteptati pana la solutionarea definitiva a cauzei (inclusiv caile de atac)
Va recomand prima varianta
pozele eu le.am facut cu telul..soferul a plecat mai departe in cursa sa duca incarcatura....da i s.a facut proces verbal si totul a fost facut ..ca la carte.. de catre poltie. polita lui, adica copie e la noi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata,vinovatul asigurat la carpatica alexyna alexyna Buna seara! In data de 25 decembrie 2010 am fost lovit la semafor de o masina a carui sofer era beat. Acestuia i s-a gasit o alcoolemie de 0.57 in aerul pur ... (vezi toată discuția)
Accident ionel.marza ionel.marza sant baiatul cu motoru.eu ma indreptat spre lugoj la 30m in spatele bmw cand de odata autocamionul depaseste un tir pe linie continua si loveste frontal bmw in ... (vezi toată discuția)
Accident in rupea osan_florentina osan_florentina suntem victime colaterale, adica, la 21.30 un microbuz a acrosat o caruta iar dupa ce a trecut acesta, o roata de la caruta a venit in noi.ne-a avariat bine, ... (vezi toată discuția)