o nelamurire,ca chiar habar nu am de treaba cu coduri caen.
am vazut ca la unele coduri Caen apare * care spune ca face parte din .Cineva ,m-a rugat sa -i spun noile coduri .Cand am cautat am vazut ca codurile sunt acelasi, unele doar cu*.si cam cu acelasi activitati. Nu stiu in ce consta schimbare s-ar putea aiba noroc si sa ramana aceleasi ?? Pentru exemplificare coduri caen:9213, 5143, 5245, 7140 ... Multumesc.
tot eu deranjez, poate cineva sa-mi spuna in cateva cuvinte modalitatea de interpretare a noilor coduri caen? acum se ia codul numai dupa clasa? sau activitatea poate face parte din mai multe clase? daca activitatea ramane aceeasi trebuie sa-i trec codul de la clasa? Multumesc?
Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum functioneaza contorul de cuvinte. Am citit un anunt la ONRc rpin care scria ca e obligatoriu acest contor de cuvinte . De unde trebuie descarcat? Si cum se foloseste? Va multumesc frumos.
Nu se descarca de nicaieri.
Procedura pentru a obtine raportul in Microsoft Word este urmatoarea:
- se marcheaza textul publicat (Ctrl+A);
- se selecteaza contorul de cuvinte (Word Count) din bara de Instrumente (Tools);
- se copiaza fereastra afisata apasand concomitent tastele Alt+Print Screen;
- se copiaza fereastra respectiva apasand concomitent tastele Ctrl +V si se listeaza.