avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general program de gestiune magazine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

program de gestiune magazine

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune.
va multumesc.succes.
nu stiu ce ar urmari un angajator de la un intrevievat atunci cand il intreaba care ar fi cele mai cunoscute programe de gestiune.oricum , cu un search pe google gasiti tot ce va intereseaza.
@nefis - Intrucat ne urati succes - trebuie sa intelegem ca Dv. ne testati pe noi, cei care avem sansa sa citim intrebarea dv. ?
Imi permit a va sugera sa fiti mai atent cu formularea intrebarilor pentru a nu va descalifica, ori pentru a nu descalifica pe altii. Mai ales ca participati la un interviu.
Legat de sensul intrebarii dv. - cred ca o chestionare asupra celor mai utilizate "metode" de gestiune s-ar putea produce si nu asupra programelor. Dar nu este exclusa insa intrebarea privind programele de gestiune cu care ati lucrat. Aici insa chiar cautatul pe Google este inutil, deoarece nu va da informatii asupra modului concret de lucru.
domnule savu,
daca dvs cautati la intrebarile mele din forum o sa observati ca nu am nici o tenta ironica.folosesc acest "succes" la toate afisarile pe forum.
sunteti intr-o mare eroare.
ar mai fi se spus ca NU SUNTETI OBLIGAT SA RASPUNDETI.
DECI,VERIFICATI VA ROG INTREBARILE MELE.
SUCCES.
:offtopic:
Buna dimineata tuturor !

:)Eu chiar am nevoie de succes saptamana asta !
Si nu numai !
Va rog sa oprim aici mesajele ; au devenit off-topic
Multumesc pentru intelegere !
:bow:
Imi cer scuze pe aceasta cale lui @nefis. A fost o declaratie pripita pe care o regret.

@Magda Staicu - scuzele trebuie prezentate in acelasi context. Multumesc petru intelegere.

Florin Savu

Alte discuții în legătură

Informatii despre taxe impozite si impozitul forfetar B.George B.George Acum am deschis o firma si subcontractez un contract,pt serviciile prestate sunt platit cu suma de 7000 ron lunar din care cu cheltueli deduse mai raman cu ... (vezi toată discuția)
Despre noua d112 Florin Marius Savu Florin Marius Savu 1. Incepand cu data de 01.04.2011 ora 9.00 este valabila o noua versiune a Declaratiei 112. Anuntul este verificat cu situl ANAF. Nu neglijati aspectul acesta ... (vezi toată discuția)
Modificari 11 ianuarie 2010 pianistul pianistul Am relansat prima pagina de forum ( http://www.avocatnet.ro/content/forum ). Modificarile nu sunt finale si nici definitive, vom continua sa aducem ... (vezi toată discuția)