avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general program de gestiune magazine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

program de gestiune magazine

buna ziua.
va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune.
va multumesc.succes.
gestiune poate insemna gestiunea stocurilor sau erp - program de management care automatizeaza toate procesele unei afaceri. daca vorbim de erp, lumea se imparte in doua: solutii "proprietare", foarte performante si scumpe pe masura (SAP, Oracle, Navision) si solutii "gratuite" open-souce, mult mai tinere dar cu o dezvoltare extrem de rapida. Liderul celor gratuite este Openbravo, o explicatie mai pe larg gasiti aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
larralex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre taxe impozite si impozitul forfetar B.George B.George Acum am deschis o firma si subcontractez un contract,pt serviciile prestate sunt platit cu suma de 7000 ron lunar din care cu cheltueli deduse mai raman cu ... (vezi toată discuția)
Despre noua d112 Florin Marius Savu Florin Marius Savu 1. Incepand cu data de 01.04.2011 ora 9.00 este valabila o noua versiune a Declaratiei 112. Anuntul este verificat cu situl ANAF. Nu neglijati aspectul acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare ... Loreleybc57 Loreleybc57 Buna ziua, Cu scuzele de rigoare, revenim cu aceeasi intrebare din 28.09.2024 … dar la care am primit mesajul : MOTIVUL PENTRU CARE MESAJUL A FOST ... (vezi toată discuția)