avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contracte intre Persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contracte intre Persoane juridice

Spuneti-mi va rog daca stiti, la incheierea unui contract intre 2 P.J. e drept ca fiecare parte primeste cate un exemplar semnat si stampilat de ambele parti. CUM SE POATE DOVEDI IN INSTANTA CARE ESTE CONTRACTUL REAL IN CAZUL IN CARE UNA DINTRE PARTI SCHIMBA CONTINUTUL CONTRACTULUI, AVAND IN VEDERE FAPTUL CA DOAR ULTIMA PAGINA CONTINE STAMPILA SI SEMNATURA CELOR 2 CONTRACTANTI ??? SAU CARE ESTE MODALITATEA CORECTA DE A FI INCHEIATE CONTRACTELE PENTRU A NU FI MODIFICATE DE PARTI ???
Cel mai recent răspuns: tamasmrs , utilizator 08:20, 28 Februarie 2008
Semnati contractul pe fiecare pagina.
si aplicati stampila intre pagini
Sau apelati la un avocat sa certifice documentul.
uitati eu folosesc fara probleme stampilatul si semnatul pe fiecare pagina, numerotarea aferenta x/y si nu au fost probleme. daca sunt contracte f. importante sau daca aveti dubii cu privire la intentia celeilalte parti puteti merge cum s-a spus si mai sus la avocat pentru certificare.
toate contractele trebuiesc semnate si stampilate pe fiecare pagina in parte pentru a evita orice neplaceri

Alte discuții în legătură

Probleme - contracte, conditii valabilitate continut, inlocuire, .... oanaportar oanaportar Institutia noastra incheie diferite Contracte civile, de prestari servicii, de furnizare,...., cu diverse persoane juridice sau /si fizice. 1. - ... (vezi toată discuția)
Semnarea contractelor luisa1977 luisa1977 Contractele de orice fel se semneaza pe fiecare pagina? De ce? In cazul in care se ajunge in instanta si una dintre parti a modificat contractul (fara acceptul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate act aditional mhldanciu mhldanciu In cazul unui contract comercial intre 2 entitati juridice, care au convenit ca \"Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul scris al partilor\", ... (vezi toată discuția)