avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... semnarea contractelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

semnarea contractelor

Contractele de orice fel se semneaza pe fiecare pagina? De ce? In cazul in care se ajunge in instanta si una dintre parti a modificat contractul (fara acceptul celeilalte parti), care contract va fi considerat bun?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:33, 17 Ianuarie 2011
Pentru a va lipsi de stres dati data certa la avocat sau la notar pe contract. Acestia au obligatia legala de a pastra un exemplar din act, de care va puteti prevala in instanta.
In principiu contractele nu se semneaza pe fiecare pagina. Cerinta legala este semnarea la final. Totusi, pentru a se preintampina exact situatia de care vorbiti, multa lume recurge la semnarea pe fiecare pagina. In acest fel este mult mai usor de probat ca o anumita pagina facea parte din act, dar nu neaparat si continutul ei. De exemplu pentru stersaturi sau adaugiri in text nu va avea nicio valoare.

Daca o parte a modificat textul, atunci va trebui sa probati continutul cu alte probe, sau daca e vprba de o modificare evidenta, sa sustineti ca trebuia semnat de ambele parti langa modificarea respectiva.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine pune intrebarile din interogatoriu? doru6 doru6 Intrebarile din interogatoriu le pune instanta sau partea care a formulat interogatoriul? Mersi (vezi toată discuția)
Abuzuri in sistemul de invatamant Azal3ea Azal3ea Sunt profesoara la o scoala unde nu mi se da voie sa inchei mediile si sa scriu in condica de prezenta. Cei de la inspectoratul scolar au facut front comun cu ... (vezi toată discuția)
Probleme - contracte, conditii valabilitate continut, inlocuire, .... oanaportar oanaportar Institutia noastra incheie diferite Contracte civile, de prestari servicii, de furnizare,...., cu diverse persoane juridice sau /si fizice. 1. - ... (vezi toată discuția)