avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
voi ati vazut ce se intampla pe celalalt forum???!!??!!

s-au afisat contestatiile- nu s-a admis nimic
e penibil ce se intampla acolo si ce e mai crunt e faptul ca oameni de aceasta calitate vor ajunge magistrati. Sa nu fiu inteleasa gresit ii felicit pt cunostintele asimilate pt faptul ca au luat examenul dar asta nu e tot ...
s-au afisat pe csm contestatiile ... s-a respins tot ... deci e batuta in cuie ... mai putin cedo unde nu ma pricepeam oricum si eu am dat aceleas motivari. Examenul a fost foarte bine rganizat, comisia poate fi felicitata.
De acum inainte trebuie sa uitam momentul noiembrie 2010 si sa privim cu optimism inainte.
Cum zicea Scarlet in Pe aripile vantului "Si maine e o zi"
am vazut. e chiar jenant si deranjant sa citesti asemenea aberatii. ce bine ca aici suntem oameni decenti si cu bun simt! :)

s-au afisat pr-vb pe csm. au respins toate contestatiile.
imi pare rau ca nu am comunicat cu voi mai mult. am urmarit forumul si va multumesc mult, intrucat am avut foarte multe de invatat de la voi.
pentru mine a fost prima data cand am dat acest examen. eram sigura ca toti cei de aici vor lua peste 7. insa consider ca acest examen nu il iei doar invatand foarte mult, este in primul rand un razboi al nervilor.
eu recunosc, am avut emotii foarte mari, am gresit prosteste. trebuie in primul rand multa mai multa incredere in fortele noastre.
in ceea ce priveste examenul, mi s-a parut a fi mult mai greu la penal si procedura penala. eu nu am lucrat in civil deloc si totusi m-am descurcat mai bine.
pentru cei care sunt avocati, va recomand o luna de oficii, nu e un timp pierdut.
inca o data va multumesc foarte mult, va promit ca voi fi activa si voi incerca sa ajut cu ceea ce stiu. acum am mari emotii sunt printre cei cu 7 si putin si inca mai sper. daca nu, sunt hotarata sa iau taurul de coarne.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)