avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
cred ca-l vor cu randul: o zi mama ta, o zi soacra ta, pana se satura toti (a am uitat, si sambata si duminica taticul sta cu ea toata ziua) si-ti aduc bona inapoi!!!
ti-am mai scris sus, de ce nu incerci sa o integrezi in colectivitate? stiu ca ai avut probleme cand ai incercat prima data dar gandeste-te pe masura ce trece timpul va fi tot mai greu. E o parere ... si eu am una acasa care e bagata in priza si cunosc senzatia =D>
cami, te invidiez ca esti mamica de fetita, la fel si pe ceilalti colegi de pe forum care sunt parinti. eu imi doresc f mult sa am o fetita, si baietel sa fie, numai sa fie sanatos. poate la anu, cine stie...

imi inchipui ca ti-e f greu (doar imi inchipui, ca nu am de unde sa stiu cum e), dar cred ca si satisfactiile sunt pe masura.

va doresc multa putere de munca si incredere, pt ca si copilasii vostri sa se mandreasca cu o mamica/un tatic magistrat :)
thomas28 a scris:

cred ca-l vor cu randul: o zi mama ta, o zi soacra ta, pana se satura toti (a am uitat, si sambata si duminica taticul sta cu ea toata ziua) si-ti aduc bona inapoi!!!

=D>
m-ai bine dispus.:hugall:
e cea mai buna idee!

am incercat!nu stiu cum este la voi, dar la noi nu prea se ocupa de ei.ii lasa nesupravegheati.cunosc pe cineva care a ajuns cu cel mic in Bucuresti la spital-a fost lovit sau s-a lovit la cap si fiind prea mic nu as tiut sa spuna si s-au trezit cu el dintr-o data apatic.i-au facut tomografia si i-au gasit o leziune pe creier iar acum e sub tratament.
la gradinita particulara ii primeste de la 3 ani.

mi-e frica sa nu se agraveze hipersensibilitatea asta a ei si dupa aceea sa trag mai mult.
ma voi gandi ...pana pe 1 decembrie cum sa fac.
Ramona-M a scris:

cami, te invidiez ca esti mamica de fetita, la fel si pe ceilalti colegi de pe forum care sunt parinti. eu imi doresc f mult sa am o fetita, si baietel sa fie, numai sa fie sanatos. poate la anu, cine stie...

imi inchipui ca ti-e f greu (doar imi inchipui, ca nu am de unde sa stiu cum e), dar cred ca si satisfactiile sunt pe masura.

va doresc multa putere de munca si incredere, pt ca si copilasii vostri sa se mandreasca cu o mamica/un tatic magistrat :)

da, ai dreptate ca si satisfactiile sunt pe masura, mai ales cand zice ceva de genul:"mami pup, iubesc a tine, nu supar":((

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)