artax a scris:
Gand la gand , Thomas, citesc viciile de consimtamant...saptamanile trecute, la o "dezbatere" de-a noastra, unde m-am pierdut pe drum, am zis ca trebuie sa reiau de la actul juridic civil, sau de la izvoarele dreptului...am avut gura spurcata, si acuma am ocazia sa pun la punct actul juridic civil, ca asta e inceputul...
Fluturas, cartea pe care ai indicat-o pare o idee buna...Vreau sa va cer putin parerea legat de civilul general, eu am un Boroi-curs selectiv, cam sintetic, trateaza unele lucruri mai pe sarite...am trosnit intrebarea aia cu evictiunea,( printre altele) si am cautat de am capiat pana am gasit a " aluzie " cum ca ar raspunde si fata de ceilalti subdobanditori, eram convinsa ca numai fata de cumparator.Desi procedura civila am facut-o tot dupa Boroi ( si Ciobanu)-curs selectiv si am facut 9 din 10( am trantit-o pe aia cu citarea, ca am zis ca e capcana , si nu cad in ea:)))
La TGO si reale ma gandesc sa iau alt autor, am facut dupa Pop L. Voi ?
Ia-l pe Barsan mai bine. Si eu am invatat in facultate dupa Liviu Pop, dar crede-ma ca e prea stufos, Pop are opiniile lui la care tine foarte mult.
Ia-l mai bine pe Barsan. E mai accesibil. Sau pe Filipescu