Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Probleme cu venitul estimat

Buna. Sunt PF - croitor. Ultimele 6 luni am lucrat cu contract in strainatate, deci am fost inactiv ca PF. La intoarcere am aflat ca am de platit pentru ultimul semestru o suma uriasa fata de cele precedente. La inceputul anului, venitul estimat a fost de 2500 ron. Acuma am aflat ca sunt trecut la 5000 ron. Cum s-a ajuns la asa suma?
Veniturile ca PF au fost aproape nule anul acesta, dar venitul net estimat a fost dublat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 15:46, 22 Noiembrie 2010
Daca PFA este impozitata pe baza normei, in baza prevederilor OUG nr. 58/2010, valoarea normei de venit a fost majorata pentru semestrul II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pfa gaudisilviu gaudisilviu Buna. Sunt PF - croitor. Ultimele 6 luni am lucrat cu contract in strainatate, deci am fost inactiv ca PF. La intoarcere am aflat ca am de platit pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul cas, cass si impozit adela1964 adela1964 Pe langa veniturile realizate din salar, mai realizez venituri din activitati independentente (agent asigurari), in valoarea de 300 - 500 ron/luna. Cum se ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)