voicuniculae 
	    	Utilizator

voicuniculae 
	    	Utilizator	    

Valentin Mester 
	    	Utilizator

Valentin Mester 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

voicuniculae 
	    	Utilizator

voicuniculae 
	    	Utilizator	    

ioana.crisan	                   

Buna ziua!
am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    ioana.crisan	                   

Buna ziua!
am o intrebare:taica-meu are varsta de 59 ani si 3 luni,nascut in 1951,a lucrat efectiv 32 ani si are 10 luni gr I si 17 ani grupa II. As dori sa ... (vezi toată discuția)

cristianw	                   

Buna ziua. Sunt nascut la data de 12.07.1967. 
M-am angajat in August 1983 ca tipograf (grupa a II-a de munca) si in 1986 am terminat liceul la seral. Am ... (vezi toată discuția)
	                    cristianw	                   

Buna ziua. Sunt nascut la data de 12.07.1967. 
M-am angajat in August 1983 ca tipograf (grupa a II-a de munca) si in 1986 am terminat liceul la seral. Am ... (vezi toată discuția)

stilla	                   

varsta 54 ani vechime 34 ani 14 ani grupa a2-a. Cand pot sa ies la pensie anticitata partial? (vezi toată discuția)
	                    stilla	                   

varsta 54 ani vechime 34 ani 14 ani grupa a2-a. Cand pot sa ies la pensie anticitata partial? (vezi toată discuția)