avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cumparat inainte de a se realiza acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cumparat inainte de a se realiza acte

Buna ziua,
Bunicul meu a vandut un teren, inainte sa moara (mai bine zis nepoata lui,dar cu semnatura lui).Inainte sa se iasa cadastrul si restul actelor bunicul a murit. Ca mostenitori au ramas mama si matusa (fiicele lui).In urma succesiunii, acel teren figureaza ca fiind in proprietatea celor doua(mama si matusa).Tinand cont ca nu bunicul a fost cel care a vandut(dar legal nu pot dovedi asta), sunt obligate cele doua (mama si matusa) sa semneze actele pentru persoana care a cumparat terenul si sa renunte pur si simplu?
Va multumesc pentru ajutor!
Nu inteleg... nu poate vinde ca nu are carte funciara... da' poate scoate, cumva, un extras din cartea aia inexistenta??:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. bunicul meu a vandut un teren, dupa care a decedat ... simon1991 simon1991 Buna ziua. Bunicul meu a vandut un teren, dupa care a decedat in 2009. Actele nu erau facute, noul proprietar a venit la bunica, tata si matusa mea in 2010 ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan PopescuDanutzTeo PopescuDanutzTeo Buna ziua tuturor. Ok sa va explic situatia ... ...este vorba de un teren intravilan pe care matusa mea doreste sa-l vanda. Mentionez de la inceput toate ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)