avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu legea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu legea

buna seara
as avea si eu o intrebare am cunoscut un tip din germania cu care am vorbit vreo 7 luni . ne-am hoatarat sa ne cunoastem adica sa-l vizitez mi-a trimis 200 euro sa-mi cumpar bilet de avion . dupa un timp mi-a spus ca are 60 ani nu 40 ani asa cum mi-a zis la inceput mentionez ca niciodata la web nu l-am vazut bine . eu atunci nu m-am mai dus si el m-a amenintat ca daca nu-i trimit bani ma da pe mana interpolului . pot avea probleme ?
Cel mai recent răspuns: gina33 , utilizator 13:59, 27 Noiembrie 2010
Dar ce va impiedica sa ii returnati banii?
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Daca suma financiara nu face obiectul unui contract, in care sa se precizeze concret modul de utilizare a acesteia,nu aveti de ce sa va faceti probleme,indiferent de afirmatiile sexagenarului
momentam nu am si el nu vrea sa inteleaga
au fost trimisi prin western union

multumesc pentru raspuns
Spuneti si dvs. ca au fost un cadou.
Ma indoiesc ca o sa vi se intample ceva.

Alte discuții în legătură

Western giulya giulya buna. am si eu o problema....acum ceva timp am cunoscut pe internet o persoana (cetatean strain stabilit momentan in suceava) tot am vb si am ajuns sa ne ... (vezi toată discuția)
Omor calificat nakata nakata buna tuturor,am si eu o intrebare am un prieten care nu de mult a fost arestat preventiv si acum i sa amanat sentinta.Este arestat pentru omor astfel spus a ... (vezi toată discuția)
Va implor nu imi ocolitzi mesajul....numai pot dormi noaptea.... ochi_frumosi ochi_frumosi Buna ziua sunt o fata care lucra in Mall Vitan. Nush cum sa incep doarece imi tremura si acuma mana . La plecare intr-o seara din magazin mi-am dorit un tricou ... (vezi toată discuția)