avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa de timbru

Buna ziua!
Daca un proprietar da in judecata o asociatie de proprietari, plateste taxa de timbru la valoare? #-o

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:06, 25 Martie 2008
Pai cine sa plateasca:))
Eu cred ca trebuie sa raspundem cat mai concret la problemele expuse ..nu sa dam raspunsul doar pentru a castiga concursul :)
Insa, daca conducerea asociatiei de proprietari se face vinovata de nerespectarea unor drepturi vadite ale celorlalti, pe care le-a incalcat cu nosalanta, se poate intenta o actiune in justitie impotriva conducerii asociatiei de proprietari.
Daca acestia se fac vinovati de nerespectarea acelor drepturi si evident de pierderea procesului atunci vor raspunde singuri.
Exista intotdeauna o sansa sa plateasca cei cu adevarat vinovati.;)

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor de judecata cu restantierii cmd_ro cmd_ro Cheltuielile cu judecata locatarilor restantieri se repartizeaza tuturor locatarilor pe cota parte sau numai celor care sunt dati in judecata . Multumesc. (vezi toată discuția)
Administratorul fuge cu banii, locatarii platesc! scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, am o situatie in blocul in care locuiesc: am cumparat apartamentul in aug. 2008 si dupa o luna, cand sa platesc intretinerea, aflu ca, cu putin ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata 123321123 123321123 daca o asociatie pierde procesul si trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata cine la plateste?presedintele ca rau manager sau toti locatarii? (vezi toată discuția)